Louiza Mei woont in Vinkeveen

Louiza Mei is verantwoordelijk voor alle fotografie op de website, en woont met haar gezin vlakbij de Demmerik in Vinkeveen. We vroegen haar hoe het is om vanuit de stad naar Vinkeveen toe te verhuizen.

'Met veel plezier wonen we nu vier jaar in Vinkeveen. We komen uit De Pijp in Amsterdam en zochten een plek met meer groen en liefst aan het water, maar wel dichtbij Amsterdam. In De Pijp reden we na het werk wel eens 40 minuten rondom een parkeerplek te vinden voor onze auto, nu zijn we vanuit Amsterdam in 20 minuten thuis. ‘In de zomer komen onze vrienden graag bij ons zwemmen, varen of te bbq’en. En als het vriest kan er voor de deur geschaatst worden. 

Het is heel fijn wonen in Vinkeveen, de rust en de natuur dichtbij en toch zo snel in de stad. Onze kinderen gaan naar het kinderdagverblijf twee minuten van ons huis. We zijn blij dat ze kunnen opgroeien met ruimte en groen om zich heen. In onze tuin hebben we kippetjes en in het water rondom ons huis zwemmen zwanen en eenden. 

Elke zaterdagochtend gaan we naar de Lindenhoff voor de weekend boodschappen en een koffietje. De combinatie van rust en wanneer je wilt de drukte opzoeken vinden we perfect.'