De bouw is gestart

De eerste werkzaamheden voor de bouw van de drie villa's is gestart. De restanten van de oude boerderij die er ooit stond, zijn gesloopt. Er komt een nieuwe toegangsbrug en rondom wordt een nieuwe beschoeiing aangelegd. Binnenkort start de bouw van de woningen.

Voormalig boerderij als inspiratie

De architect liet zich bij het ontwerp van de drie villa's inspireren door de voormalige boerderij. De ramen met roedeverdeling ademen de sfeer van vroeger. Woning 7A krijgt een rieten kap, met een knipoog naar de vroegere stal. Het tuinhuis bij deze woning doet denken aan de hooiberg. De vrijstaande woning doet denken aan het zomerhuis dat vroeger naast een boerderij stond. De houten aanbouw bij vrijstaande woning, verwijst naar het boenhok dat er vroeger was: bij het water konden de melkbussen worden gespoeld.

Het eiland gevoel

Rondom de percelen van de woningen wordt breder water gegraven. Zo ontstaat nog meer een eiland gevoel. Het water langs de percelen staat in verbinding met de Vinkeveense Plassen. Met een kleine boot of sup kun je onder de bruggen aan De Demmerik door. Heb je interesse in een van de villa's? Stuur dan een e-mail naar info@deveenhoeve-vinkeveen.nl.  We vertellen je graag meer.