Vrijstaande Villa - Demmerik 9

3645 EA VINKEVEEN

210 m2 woonoppervlakte 2.583 m2 perceeloppervlakte 3 slaapkamers

€ 1.470.000 vrij op naam Verkocht

Omschrijving

Demmerik 9 | Vrijstaande villa

Deze zomer al genieten van De Vinkeveense Plassen met je eigen kleine boot, kano of sup? De bouw is al vergevorderd, naar verwachting zijn de woningen klaar voor het einde van de zomer van 2023.

Op een kavel van circa 2.665 m2 wordt de vrijstaande villa Demmerik 9 gebouwd, op de plek van het zomerhuis bij de boerderij die hier ooit stond. Deze villa onderscheidt zich door de uitbouw op de begane grond met geveldelen in antracietgrijze rabatdelen. Vanuit de woning is er prachtig uitzicht over het water en het veenweidegebied.
De dubbele voordeur geeft direct een gevoel van luxe aan deze woning. In de entree word je verrast door de vide, die een gevoel van ruimte geeft. De grote woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin en extra hoogte door het schuine dak, geeft meteen de sfeer van wonen op een boerderij. De woonkamer heeft ramen aan drie zijden, voor veel licht en uitzicht. De openslaande deuren aan twee kanten van de woonkamer versterken het gevoel van buiten wonen. De studeerkamer is een ideale plek om thuis te werken, als atelier of praktijk aan huis.
De eerste verdieping heeft door de vide een lichte overloop. Aan de voorzijde komt een slaapkamer over de gehele breedte. De twee andere slaapkamers liggen aan de achterzijde en geven een wijds uitzicht over de waterpartijen en de weilanden achter de Demmerik. De flinke dakkapellen voegen extra leefruimte toe. Op deze verdieping vind je
ook een separaat toilet en een ruime badkamer. In de berging is de aansluiting voor de wasmachine en de droger.
Meer bergruimte heb je op de zolder, die te bereiken is met een vlizotrap

De Veenhoeve, wonen tussen water en weide
Op een perceel aan de Demmerik, omzoomd door water, wordt De Veenhoeve gerealiseerd. Drie villa’s met een woonoppervlakte van ruim 200 m2 , ieder op een groot perceel. Met een kleine boot, kano of sup vaar je zo naar de Plassen. Wonen in De Veenhoeve is kiezen voor lekker buiten wonen, met ruimte om je heen en met Amsterdam en Utrecht op 20 minuten rijden.

De drie villa’s
De architectuur is gebaseerd op de boerderij die hier ooit heeft gestaan. Met landelijke accenten, zoals de ramen met roedeverdeling, de donkere rand onderaan de gevels en de dakkapellen. Het tuinhuis dat hoort bij Demmerik 7A doet denken aan een hooiberg. De villa’s worden zeer energiezuinig gebouwd met triple glas, zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp. Vloerkoeling zorgt ook in de zomer voor een aangename temperatuur in huis. De bouw start in september 2022, naar verwachting duurt het ongeveer een jaar voordat de woningen klaar zijn.

Wonen in Vinkeveen
Van oudsher een dorp in een polderlandschap, nu bekend om de Vinkeveense Plassen en de unieke structuur van de legakkers waarop ooit de turf te drogen werd gelegd. Een gedeelte van de polder Demmerik is nu ingericht als ‘wetlands’ natuurreservaat, waar het land geleidelijk overgaat in water en weidevogels alle ruimte krijgen. 
Boodschappen doe je dichtbij, bijvoorbeeld bij een van de lokale landwinkels. Ook zijn er bijzondere plekken, zoals koffietentjes of terrassen, waar je als buitenstaander niet snel komt. Op donderdag naar de markt in Abcoude of op zaterdag naar landwinkel Lindenhoff in Baambrugge. Vinkeveen heeft drie lagere scholen, kinderopvang en een middelbare school.

Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

Broersma Werken en Wonen
Koningslaan 14
1075AC Amsterdam
T: 020 - 305 97 88
E: nieuwbouw@broersma.nl

Van der Helm Makelaardij
Herenweg 46
3648 CJ WIlnis
T: 0297 - 59 19 96
E: info@vanderhelmakelaardij.nl

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs € 1.470.000 vrij op naam
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Nieuwbouw
Type woonhuis Villa
Woningsoort Vrijstaand huis
Woonhuis kwaliteit Luxe

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 210 m2
Perceel oppervlakte 2.583 m2
Inhoud 568 m3
Overige inpandige ruimte 4 m2

Indeling

Voorzieningen Zonnepanelen

Energie

Verwarming Warmtepomp
Voorzieningen Zonnepanelen

Buitenruimte

Locatie Aan water en Aan vaarwater

Berging

Parkeren

Soort parkeergelegenheid Op eigen terrein
Meer kenmerken... Inklappen...

Downloads

Download de volgende documenten.