- Demmerik 7 A

3645 EA VINKEVEEN

270 m2 woonoppervlakte 1.700 m2 perceeloppervlakte 3 slaapkamers

€ 1.570.000 vrij op naam Beschikbaar

Omschrijving

Demmerik 7A | Halfrvijstaande villa met tuinhuis

Deze zomer al genieten van De Vinkeveense Plassen met je eigen kleine boot, kano of sup? De bouw is al vergevorderd, naar verwachting zijn de woningen klaar voor het einde van de zomer van 2023.

Demmerik 7A is een rietgedekte halfvrijstaande villa met een prachtig tuinhuis, een ruime living en drie slaapkamers. Een woning van circa 235 m2 op een perceel van circa 1.700 m2. In deze villa is het volop genieten van de mooie omgeving, door de aanwezigheid van een grote schuifpui op de begane grond en de openslaande deuren. Bij het huis is ruimte om twee auto’s te parkeren.
Kom binnen via de dubbele voordeur en laat je direct verrassen door het enorme gevoel van ruimte dat de vide boven de entree je geeft. Hier bevindt zich ook het gastentoilet en de toegang tot de berging.
Zodra je de living binnen loopt, zie je gelijk wat Demmerik 7A zo bijzonder maakt: de grote schuifpui geeft direct toegang tot de tuin en geeft een fraai zicht over de waterpartij aan de zijkant van het perceel. In de woonkamer zijn ook nog twee openslaande deuren, die je brengen bij het tuinhuis. Bij het ontwerp van het tuinhuis is goed gekeken
naar de vorm van een hooischuur, maar door de grote glaspartijen krijgt het tuinhuis een luxe uitstraling. De ruimte (circa 49 m2) leent zich uitstekend voor een thuiswerkplek, een atelier of yogaruimte of een fijne plek om te ontspannen.
Op de eerste verdieping geeft de vide veel licht en ruimte op de overloop. Hier bevindt zich een separaat toilet en de toegang tot de berging met de aansluiting voor de wasmachine en droger. De drie slaapkamers hebben een goede afmeting en de badkamer is ruim en licht door de ramen.
Via de vlizotrap op de overloop kom je op de vliering, die door het dakraam ook daglicht heeft. Een prima plek voor het opslaan van spullen die je niet vaak gebruikt.

De Veenhoeve, wonen tussen water en weide
Op een perceel aan de Demmerik, omzoomd door water, wordt De Veenhoeve gerealiseerd. Drie villa’s met een woonoppervlakte van ruim 200 m2 , ieder op een groot perceel. Met een kleine boot, kano of sup vaar je zo naar de Plassen. Wonen in De Veenhoeve is kiezen voor lekker buiten wonen, met ruimte om je heen en met Amsterdam en Utrecht op 20 minuten rijden.

De drie villa’s
De architectuur is gebaseerd op de boerderij die hier ooit heeft gestaan. Met landelijke accenten, zoals de ramen met roedeverdeling, de donkere rand onderaan de gevels en de dakkapellen. Het tuinhuis dat hoort bij Demmerik 7A doet denken aan een hooiberg. De villa’s worden zeer energiezuinig gebouwd met triple glas, zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp. Vloerkoeling zorgt ook in de zomer voor een aangename temperatuur in huis.

Wonen in Vinkeveen
Van oudsher een dorp in een polderlandschap, nu bekend om de Vinkeveense Plassen en de unieke structuur van de legakkers waarop ooit de turf te drogen werd gelegd. Een gedeelte van de polder Demmerik is nu ingericht als ‘wetlands’ natuurreservaat, waar het land geleidelijk overgaat in water en weidevogels alle ruimte krijgen. 
Boodschappen doe je dichtbij, bijvoorbeeld bij een van de lokale landwinkels. Ook zijn er bijzondere plekken, zoals koffietentjes of terrassen, waar je als buitenstaander niet snel komt. Op donderdag naar de markt in Abcoude of op zaterdag naar landwinkel Lindenhoff in Baambrugge. Vinkeveen heeft drie lagere scholen, kinderopvang en een middelbare school.

Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

Broersma Werken en Wonen
Koningslaan 14
1075AC Amsterdam
T: 020 - 305 97 88
E: nieuwbouw@broersma.nl

Van der Helm Makelaardij
Herenweg 46
3648 CJ WIlnis
T: 0297 - 59 19 96
E: info@vanderhelmakelaardij.nl

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs € 1.570.000 vrij op naam
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Nieuwbouw
Type woonhuis Villa
Woningsoort Halfvrijstaande woning
Woonhuis kwaliteit Luxe
Type dak Zadeldak bedekt met Riet

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 270 m2
Perceel oppervlakte 1.700 m2
Inhoud 715 m3
Overige inpandige ruimte 10 m2

Indeling

Voorzieningen Zonnepanelen

Energie

Energielabel A
Verwarming Warmtepomp
Voorzieningen Zonnepanelen

Buitenruimte

Locatie Aan water en Aan vaarwater

Berging

Parkeren

Soort parkeergelegenheid Op eigen terrein
Meer kenmerken... Inklappen...

Downloads

Download de volgende documenten.